Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
TSOUA_1_(4K)
Золотоніське ЛВУМГ завершило вогневі роботи на ділянці МГ “Прогрес”

Попри війну, фахівці ОГТСУ, продовжують працювати над підвищенням надійності роботи газотранспортної системи України.

Співробітники Золотоніського ЛВУМГ успішно завершили вогневі роботи на ділянці «Ставище – Іллінці» магістрального газопроводу «Прогрес». Фахівці ЛВУМГ у стислі терміни встановили муфту, яка підвищить надійність цієї ділянки. При проведенні робіт було задіяно 17 працівників та 6 одиниць техніки. Особливістю виконання стало засвердлювання верхівок тріщин, для запобігання їх подальшого розкриття.

Роботи провели у межах програми підвищення надійності ГТС за результатами внутрішньотрубної діагностики газопроводу «Прогрес», яку минулого року ОГТСУ здійснив спільно з компанією ROSEN Europe B.V. Своєчасне виявлення та усунення дефектів знижує ризики аварійних ситуацій.

«Сьогодні кожний в Україні тримає свій фронт – військовий, професійний, волонтерський. Попри надзвичайні умови, ОГТСУ продовжує працювати для потреб України та українців. Наша задача – надійно забезпечити країну необхідним паливом, і ми робимо все належне для цього. Скрізь, де це можливо, наші фахівці продовжують роботи з підвищення надійності ГТС та її об’єктів», – зазначив генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон.