Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
20231228 Prozori zakupivli Ua (site)
ОГТСУ отримав відзнаку Prozorro Awards-2023

Оператор ГТС України на церемонії Prozorro Awards-2023 отримав відзнаку «За системну підтримку реформи та ініціативи, як зробити закупівлі кращими».

27 грудня в ICU Event Hall Київської школи економіки відбулася подія для відзначення замовників, організацій та персон, які продемонстрували найкращі результати у публічних закупівлях Prozorro Awards-2023. Організаторами стали Міністерство економіки України, ДП «Прозорро» та Київська школа економіки за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах» TAPAS.

«В цьому році ми прийняли нову Політику з закупівель – прозору, відкриту та орієнтовану на ринок. В її основу закладена проактивна комунікація – перш за все з потенційними постачальниками, які раніше не співпрацювали з Оператором. Для цього ми впровадили відкриті ринкові консультації. Відзнака Prozorro Awards стала для нас підтвердженням правильності курсу, який ми обрали», — наголосив директор із закупівель ОГТСУ Борис Любич.

Нагадаємо, Оператор ГТС України провів перший в історії компанії День постачальника. Під час зустрічі із діючими та потенційними постачальниками та підрядниками було презентовано Виробничу програму-2024, нову політику щодо закупівель та підходи в комплаєнс-функції.

Також ОГТСУ провів сім круглих столів із потенційними постачальниками та підрядниками, під час яких представив технічні вимоги до виконання робіт і матеріалів. Круглі столи пройшли в форматі технічних консультацій, за головуванням головного інженера ОГТСУ Юрія Зябченка та участі технічних фахівців підприємства.