Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
Image 2022-05-11 at 15.41.60
ОГТСУ забезпечує безперебійне транспортування газу

Оператор ГТС виконує в повному обсязі замовлення всіх клієнтів і транспортує газ відповідно до підтверджених номінацій. Ми розуміємо гуманітарне значення транспортування газу, від якого залежить тепло та світло в будинках українців і європейців, тому робимо і продовжимо робити все, щоб забезпечити безперебійність роботи ГТС.

Попри неймовірну складність умов, в яких доводиться працювати, Оператор ГТС України робить усе належне, щоб мінімізувати вплив перебоїв електропостачання на операційну діяльність компанії. Компанія має резервні потужності для живлення і використовує їх за потреби. Ми готуємося до різних сценаріїв, щоб мати можливість застосування необхідних режимів роботи, які є в наявності.

“Зважаючи на російські обстріли, ситуація залишається складною. Наразі ми працюємо спільно з урядом та енергетиками, щоб мінімізувати наслідки російських атак на енергосистему та упередити можливий вплив на транспортування газу”, – зазначив головний інженер Оператора ГТС України Юрій Зябченко.

Ворог – непередбачуваний, але системний у своєму прагненні створити хаос і знищити критичну інфраструктуру України. Триває робота з відновлення об’єктів ГТС, пошкоджених російськими обстрілами на деокупованих територіях, надійно забезпечується транспортування газу згідно із зобов’язаннями перед замовниками в ЄС.

Для забезпечення безперервності транспортування газу в Україні та в напрямку ЄС задіяні всі ресурси компанії.