Товариство з обмеженою відповідальністю
"Оператор ГТС України"
УКР
5164116146
ОГТСУ завершив впровадження цифрової платформи управління підприємством SAP S/4 HANA

Оператор ГТС України завершив впровадження комплексної автоматизованої системи керування підприємством SAP S/4 HANA. Ця сучасна система дозволить суттєво підвищити якість процесів планування та обліку, підвищити ефективність управління ремонтами ГТС.

SAP S/4 HANA – це ефективна ERP-система нового покоління для управління ресурсами підприємства, що створена на базі передової in-memory платформи SAP HANA. Система дозволяє ОГТСУ автоматизувати роботу цілого ряду різних служб та функцій завдяки розгортанню модулів:

  • FI «Бухгалтерський, податковий облік та звітність»;
  • CО «Управлінський облік»;
  • FM «Контроль Бюджету»;
  • ММ «Управління запасами/Закупівлі»;
  • SD «Управління збутом»;
  • PM «Управління технічним обслуговуванням та ремонтами»;
  • PS «Управління проектами (капітальними інвестиціями)».

В результаті цього компанія отримує цілу низку можливостей, щоб збільшити швидкість роботи корпоративної інформаційної системи; автоматизувати процеси планування ресурсів та контролі в процесах бюджетування, закупівель та ремонтів; удосконалити можливості управління проектами капітальних інвестицій; отримати широку аналітику для різних процесів та функцій.

Впровадження багатофункціональної платформи SAP S/4 HANA проведено силами команди фахівців ОГТСУ, яка опрацювала та визначила цільовий стан 184 бізнес та виробничих процесів компанії. Система розгорнута з використанням оптимізованої архітектури, а максимальне наближення до стандарту SAP спрощує її подальше оновлення та обслуговування. Зараз фахівці ОГТСУ продовжують розвиток діджіталізаціі процесів компанії з використанням можливостей системи SAP S/4 HANA, наприклад, впроваджують мобільне ТОРО, а також розширюють інтеграцію з системою електронного документообігу.

«Попри на військові дії ОГТСУ продовжує важливу програму планомірного підвищення ефективності своїх виробничих та бізнес процесів. Реалізація проекту SAP S/4 HANA заклала фундамент подальшого цифрового розвитку компанії. Я вдячний нашій команді спеціалістів, яка у цей складний час змогла завершити всі процеси тестової експлуатації та ввести систему у роботу, – зазначив генеральний директор ОГТСУ Сергій Макогон. – Нова система на базі SAP дозволить нам оптимізувати бізнес-процеси, підвищити їхню прозорість і сформувати єдине джерело даних для прийняття ефективних управлінських рішень в умовах постійних змін. Це дає нам можливість більш гнучко та ефективно діяти для забезпечення надійного транспортування газу».